id: 7cy3k8

Gastronomia przyszłości - vegan bistro/catering LOST IN THE KITCHEN

Gastronomia przyszłości - vegan bistro/catering LOST IN THE KITCHEN

Our users created 1 226 539 fundraisers and raised 1 349 038 454 zł

What will you fundraise for today?

Updates7

  • Cześć!


    Jak to się mówi, nic nie dzieje się przypadkowo i tak oto pojawiła się możliwość wejścia do wolnej kuchni w RESORT przy pl. Teatralnym. Dla mnie byłoby to spełnienie marzenia, aby móc robić własny wegański koncept dla Was. Oczywiście, byłaby to dla mnie ogromna zmiana zaangażowania ze 100% na 24/7 i wiecie co? chciałbym wyjść ze swojej strefy komfortu i przyjąć to co niesie mi rzeczywistość.


    Dzięki temu, w ofercie tego wspaniałego miejsca pojawi się 100% roślinna szamka od serca: bowle, nuggetsy, stripsy, burgery, makarony, sałatki ze wspaniałymi sosami jak również coś na deser - np: gofry z bitą śmietaną, owocami i lodami. How cool is that?



    0Comments
     
    2500 characters

    No comments yet, be first to comment!

    Read more
Add updates and keep supporters informed about the progress of the campaign.

Add updates and keep supporters informed about the progress of the campaign.
This will increase the credibility of your fundraiser and donor engagement.

Description

Cześć, z tej strony Łukasz, człowiek kochający zdobywać nową wiedzę i realizujący się kreatywnie na co dzień w kuchni jako wegański kucharz. 

wfa0fc7883b2f4ad.png

Z kuchnią roślinną mamy się ku sobie od 9 lat, cały czas rozwijam się w tej dziedzinie i raczej już tak pozostanie. Lata temu namówiony przez znajomych zacząłem prowadzić blog z przepisami, później kilka osób poprosiło mnie o dietę pudełkową, którą zrealizowałem. Dalej poszło gładko, słuchając 4-letniego siebie, zapytanego, kim chcesz zostać kiedy dorośniesz, zatrudniłem się jako samodzielny, wyspecjalizowany kucharz.

ba32af240fea9f38.jpegOd roku mamy globalną pandemię i wiecie co? To nie weganizm do niej doprowadził, także chciałbym dalej pokazywać ludziom, że można odżywiać się inaczej, niż wg tradycyjnie przyjętych norm, dzięki czemu mieć realny wpływ na swoje zdrowie, zmiany klimatu i radość eksplorowania smaków. 

i666eb07c770746b.jpegPostanowiłem założyć zrzutkę na otwarcie własnego lokalu z kuchnią produkcyjną, ponieważ dla mnie weganizm nie jest jedną z proponowanych opcji, a stylem życia. Dlatego w większej przestrzeni mógłbym zająć się produkcją diety pudełkowej z dowozem (na początek z ograniczonym zasięgiem dowozu - to byłaby moja pierwsza działalność gospodarcza i nie wiem jeszcze, jak zostałaby przyjęta, a zamiast aplikacji dowożących żywność, wolałbym dać komuś zatrudnienie jako kierowca)

a0edfad53ab6cefa.jpeg

Zatem skoro już wiem, jakich narzędzi potrzebuję w kuchni, a umiejętność mam w rękach - to nie pozostaje nic tylko działać, założyć stronę, aplikację mobilną i lokal z garmażem - aby można było też przyjść z ulicy chwycić fajną sałatkę, pastę do kanapek, słodycze, świeży sok, smoothie czy inny wyrób „na wynos”. Aby to się wydarzyło, potrzebuję wsparcia w celu stworzenia przestrzeni, w której mógłbym gotować dla Was!



Zakładam, że jest to surowy lokal, wymagający remontu, zbudowania oddzielnych pomieszczeń magazynowych, zmywaka, kuchni, chłodni, strefy dla klienta. To duże przedsięwzięcie, ale warto jest mieć marzenia. A mając fach w ręku, łatwiej zacząć je spełniać.

o154969e363f896c.jpegUszanowanie!

Łukasz

English below:

Hey Y'all

Here's Hugh Maze (IG), a foodie creative, who enjoys to learn new things about vegan cuisine and who professionally works as a vegan chef.

wfa0fc7883b2f4ad.png

With veganism we are into each other for 9y. Since then I'm still excited about finding out new tastes. A few years ago I was persuaded by my friends to start to run a food blog. After that a few ppl asked me to prepare box meal delivery for them (mission succeed). Then I realized that when I was I kid I was asked who I want to be as an adult, and my answer was: I want to be a cook. So, 30y later I hired.

ba32af240fea9f38.jpeg

For a one year already, we have a Global pandemic and you know what? It was not veganism that bringed it on. So I'd like to show the other people that in post modern days there are other solutions than traditional cuisine to feed ourselves.i666eb07c770746b.jpeg

I brought this crowdfunding to life, because I'm ready to open my own space with vegan lifestyle. Having that space would help me to organise a bus meal delivery on a large scale. Let's veganize the World together.

a0edfad53ab6cefa.jpeg

Since I know which tools I need in the kitchen, and I have the skill - so the time to work it out has come. Starting from building up the website, mobile app and the kitchen for the lost ones. If you want it all of this as I am - we are able to do this.


Let's get LOST IN THE KITCHEN come alive!

o154969e363f896c.jpegSincerely yours,

HM

There is no description yet.

There is no description yet.

The world's first Payment Card. Accept payments wherever you are.
The world's first Payment Card. Accept payments wherever you are.
Find out more

Moneyboxes

Nobody created moneybox for this fundraiser yet. Your moneybox may be the first!

Donations 90

 
Adam Wojtkiewicz
500 zł
 
Becia
500 zł
 
Aga O
 
Mikołaj Szwed
300 zł
 
Mariusz Żwierko
100 zł
 
Zuzanna
100 zł
 
Marcin Żurkowski
100 zł
 
Grzegorz
100 zł
 
100 zł
 
100 zł
See more

Comments 4

 
2500 characters