id: 944gbb

Slow and smoke

Slow and smoke

Our users created 1 190 736 fundraisers and raised 1 255 637 373 zł

What will you fundraise for today?

Description

Kolejna edycja wielkiego grillowania w stylu Slow już 21 października! Ostatnia impreza przerosła nasze oczekiwania więc wracamy :) 


Dla nas to coś więcej niż jedzenie, to spotkanie z ludźmi, pozytywne emocje, długie rozmowy o mięsie jak i o życiu. I może troszeczkę alkoholu :D


Ostatnio było ponad 100 osób ! I tym razem chcemy to powtórzyć ! A więc: 


Zbierz pozytywnie zakręconych ludzi:


1.ekipę z pracy 2. dawnych znajomych, 3. rodzinę, 4. kolegów ,,po kiju'', 5.koleżanki od ,,baletów'' i zapraszamy na wspólną wyżerkę która jest idealnym wstępem do udanego wieczoru :) .


 Ja widzę to tak: 


zgadujecie jak największą ekipę znajomych robicie zrzutkę - UWAGA ! powyżej 8 osób dzban zimnego, mokrego piwka gratis ! Pamiętaj, nie ukrywaj danych żebyśmy wiedzieli komu dać jeść :) 

wpadacie do MotoPub i odbieracie porządną porcję mięsa :) i nie tylko. 


Kiedy: sobota, 21 października, podajemy w godzinach 16:30 - 18:30, a bawimy się do rana! 


Miejsce: Motopub


Kwota: 100 zł / porcję


Wszystko co przygotowujemy jest w stylu amerykańskiego Slow and smok barbecue czyli inaczej mówiąc grilla robionego trochę inaczej. 


Z angielskiego Slow - powoli oznacza w naszym przypadku 130 stopni i wiele godzin grillowania, a Smoke - dym który tworzymy z sezonowanego przez dwa lata dębu dający prawdziwy amerykański smak potraw nie do osiągnięcia innymi metodami. 


A teraz do rzeczy:


Wieprzowy tomahawk - około 200 g schabu z kością, przygotowywany przez 3 godzin w grillu przy temp. 130 st. przyprawy sól, pieprz ! Tak, właśnie nie dodajemy niczego innego. Sól, pieprz i na grilla. I otrzymujemy piękne, smaczne, soczyste mięso o niepowtarzalnym smaku, rozpływające się w ustach. A zrobić soczysty schab nie jest tak łatwo :) 


Żeberka wieprzowe - około 200 g z kością, porcje wykrajane z długiej kości, doprawione solą, pieprzem, czosnkiem. We wszystkich kanajpach, pubach, restauracjach podawane są pod sosem BBQ my uważamy, że nasze nie potrzebują sosu. Sprawdź to sam :). Czas przygotowania około 5 h. 


Sałatka ziemniaczana - pyszny dodatek skrobiowy do potężnej porcji mięsa.


Colesław - chrupiąca, soczysta surówka z młodej kapusty, idealny dodatek warzywny do naszego przysmaku.


Corn side - przystawka z kukurydzy z odrobiną limonki. 


Dodatek specjalny - 50g nasz nowego pomysł których chcemy żebyście ocenili i dali nam znać. 


Pytania ? Dzwoń - 792 469 433


There is no description yet.

There is no description yet.

Location

The world's first Payment Card. Your mini-terminal.
The world's first Payment Card. Your mini-terminal.
Find out more

Donations 28

 
Hidden data
hidden
BB
Bogacka Barbara
200 zł
MI
Magda i Artur
100 zł
AS
Alan Sadowski
100 zł
MW
Magdalena Wasilewska
200 zł
BK
Bernard
RS
Robert Stobiecki
200 zł
BR
Bartosz Rogalski
300 zł
KK
Kamil Klepacki
200 zł
JI
Ania i Jarek Gajlewicx
200 zł
See more

Comments

 
2500 characters
Zrzutka - Brak zdjęć

No comments yet, be first to comment!