id: b2fwft

Slow and Smoke BBQ

Slow and Smoke BBQ

Our users created 1 203 564 fundraisers and raised 1 278 700 576 zł

What will you fundraise for today?

Description

Szykuje się największa i jedyna impreza tego typu w regionie ! Ostatnio było 70 osób !! Tym razem chcemy żeby była nas więcej !! Bez was to się nie uda, więc poniżej instrukcja jak to zrobić :)


Zbierz pozytywnie zakręconych ludzi:


1.ekipę z pracy 2. dawnych znajomych, 3. rodzinę, 4. kolegów ,,po kiju'', 5.koleżanki od ,,baletów'' i zapraszamy na wspólną wyżerkę która jest idealnym wstępem do udanego wieczoru :) .


Ja widzę to tak:

  1. zgadujecie jak największą ekipę znajomych
  2. robicie zrzutkę - UWAGA ! Pamiętaj, nie ukrywaj danych żeby wiedział komu dać jeść :) 
  3. wpadacie na młynową i odbieracie porządną porcję mięsa :)
  4. walczycie aby alkohol was nie pokonał do końca wieczoru :P


Lokalizacja: Młynowa ul. Młynowa 14

Termin: 28.09.2024r.

Start: 17:00

Cena: 123 pln/porcja


Wielkie grillowanie w stylu amerykańskim.

Z angielskiego Slow - powoli oznacza w naszym przypadku 130 stopni i wiele godzin grillowania, a Smoke - dym który tworzymy z sezonowanego przez dwa lata dębu dający prawdziwy amerykański smak potraw nie do osiągnięcia innymi metodami.

Co podajemy ?

Briskiet - mostek wołowy, sól, pieprz, przygotowywany przez 12-16 godzin w grillu przy temp. 130 st. I otrzymujemy piękne, smaczne, soczyste mięso o niepowtarzalnym smaku, rozpływające się w ustach. Sucha wołowina to nie u nas 🙂

Żeberka wieprzowe - nasz klasyk ! około 200 g z kością, porcje wykrajane z długiej kości, doprawione solą i pieprzem. We wszystkich kanajpach, pubach, restauracjach podawane są pod sosem BBQ my uważamy, że nasze nie potrzebują sosu. Sprawdź to sam 🙂. Czas przygotowania około 5 h.

Kiełbasa wołowa Jalapeno & cheddar - soczysta, lekko pikantna pięknie wyglądająca kiełbaska o niepowtarzalnym smaku wołowiny. Własnej produkcji 🙂.

Chicken lollipop - soczysty kurczakowy lizak w sosie barbecue z nutką sosu sos sriracha skąpanu w dębowym dymie.

Ziemniak z gzikiem - pyszny dodatek skrobiowy do potężnej porcji mięsa.

Colesław - chrupiąca, soczysta surówka z młodej kapusty, idealny dodatek warzywny do naszego przysmaku.

There is no description yet.

There is no description yet.

Location

The world's first Payment Card. Accept payments wherever you are.
The world's first Payment Card. Accept payments wherever you are.
Find out more

Moneyboxes

Add moneybox

Nobody created moneybox for this fundraiser yet. Your moneybox may be the first!

Donations 12

 
Paulina Pawluczyk
246 zł
 
Daniel Chwaszczewski
246 zł
 
Bartosz Wonsz
123 zł
 
Magda G
123 zł
 
TomekGryf
123 zł
 
Kamill
738 zł
 
Amanda i Damian
246 zł
 
Sławek Kitlas
369 zł
 
Artur F.
123 zł
 
Bernard Pereszczako
123 zł
See more

Comments

 
2500 characters
Zrzutka - Brak zdjęć

No comments yet, be first to comment!