id: b2fwft

Slow and Smoke BBQ

Slow and Smoke BBQ

Our users created 1 216 019 fundraisers and raised 1 317 844 859 zł

What will you fundraise for today?

Description

Szykuje się największa i jedyna impreza tego typu w regionie ! Ostatnio było 70 osób !! Tym razem chcemy żeby była nas więcej !! Bez was to się nie uda, więc poniżej instrukcja jak to zrobić :)


Zbierz pozytywnie zakręconych ludzi:


1.ekipę z pracy 2. dawnych znajomych, 3. rodzinę, 4. kolegów ,,po kiju'', 5.koleżanki od ,,baletów'' i zapraszamy na wspólną wyżerkę która jest idealnym wstępem do udanego wieczoru :) .


Ja widzę to tak:

  1. zgadujecie jak największą ekipę znajomych
  2. robicie zrzutkę - UWAGA ! Pamiętaj, nie ukrywaj danych żeby wiedział komu dać jeść :) 
  3. wpadacie na młynową i odbieracie porządną porcję mięsa :)
  4. walczycie aby alkohol was nie pokonał do końca wieczoru :P


Lokalizacja: Młynowa ul. Młynowa 14

Termin: 28.09.2024r.

Start: 17:00

Cena: 123 pln/porcja


Wielkie grillowanie w stylu amerykańskim.

Z angielskiego Slow - powoli oznacza w naszym przypadku 130 stopni i wiele godzin grillowania, a Smoke - dym który tworzymy z sezonowanego przez dwa lata dębu dający prawdziwy amerykański smak potraw nie do osiągnięcia innymi metodami.

Co podajemy ?

Briskiet - mostek wołowy, sól, pieprz, przygotowywany przez 12-16 godzin w grillu przy temp. 130 st. I otrzymujemy piękne, smaczne, soczyste mięso o niepowtarzalnym smaku, rozpływające się w ustach. Sucha wołowina to nie u nas 🙂

Żeberka wieprzowe - nasz klasyk ! około 200 g z kością, porcje wykrajane z długiej kości, doprawione solą i pieprzem. We wszystkich kanajpach, pubach, restauracjach podawane są pod sosem BBQ my uważamy, że nasze nie potrzebują sosu. Sprawdź to sam 🙂. Czas przygotowania około 5 h.

Kiełbasa wołowa Jalapeno & cheddar - soczysta, lekko pikantna pięknie wyglądająca kiełbaska o niepowtarzalnym smaku wołowiny. Własnej produkcji 🙂.

Chicken lollipop - soczysty kurczakowy lizak w sosie barbecue z nutką sosu sos sriracha skąpanu w dębowym dymie.

Ziemniak z gzikiem - pyszny dodatek skrobiowy do potężnej porcji mięsa.

Colesław - chrupiąca, soczysta surówka z młodej kapusty, idealny dodatek warzywny do naszego przysmaku.

There is no description yet.

There is no description yet.

Location

The world's first Payment Card. Accept payments wherever you are.
The world's first Payment Card. Accept payments wherever you are.
Find out more

Moneyboxes

Nobody created moneybox for this fundraiser yet. Your moneybox may be the first!

Donations 63

 
Paweł Zacharczuk
123 zł
 
Patryk Stypułkowski
123 zł
 
Paweł Radziszewski
200 zł
 
Alex
246 zł
 
Ilona Bieńczyk
123 zł
 
Krzysiek
123 zł
 
Aneta Redo
123 zł
 
Grzegorz Jarosz
123 zł
 
Krzysiek Sokolowski
492 zł
 
Tomasz Wawreniuk
123 zł
See more

Comments 1

 
2500 characters