Opis

„Jak gotować ekologicznie i tanio?” Będziecie dyskutować, gotować i smakować.

Dowiecie się jak kupować, przechowywać i wykorzystywać produkty w kuchni bez resztek. Ale też na jakich produktach można zaoszczędzić, a na jakich nie warto tego robić. Przygotujecie trzy potrawy wykorzystujące sezonowe i lokalne składniki. A to wszystko w „Małych Przyjemnościach” w Warszawie 18 października w godzinach 18-20. Jest tylko 5 takich nagród!

Aktualnie na zrzutce nie ma innych nagród/ofert.

Udział w warsztacie EKO Jagny Niedzielskiej + Twoja darowizna da 60 kg żywności

360 zł

Kupione 1 z 5

Zakończona

Opis

„Jak gotować ekologicznie i tanio?” Będziecie dyskutować, gotować i smakować.

Dowiecie się jak kupować, przechowywać i wykorzystywać produkty w kuchni bez resztek. Ale też na jakich produktach można zaoszczędzić, a na jakich nie warto tego robić. Przygotujecie trzy potrawy wykorzystujące sezonowe i lokalne składniki. A to wszystko w „Małych Przyjemnościach” w Warszawie 18 października w godzinach 18-20. Jest tylko 5 takich nagród!

Pozostałe informacje

Kontakt

, aby napisać do organizatora.