id: b2fwft

Slow and Smoke BBQ

Slow and Smoke BBQ

Nasi użytkownicy założyli 1 201 400 zrzutek i zebrali 1 274 456 936 zł

A ty na co dziś zbierasz?

Opis zrzutki

Szykuje się największa i jedyna impreza tego typu w regionie !


Lokalizacja: Motopub ul. Młynowa 14

Termin: 28.09.2024r.

Start: 17:00


Wielkie grillowanie w stylu amerykańskim.

Z angielskiego Slow - powoli oznacza w naszym przypadku 130 stopni i wiele godzin grillowania, a Smoke - dym który tworzymy z sezonowanego przez dwa lata dębu dający prawdziwy amerykański smak potraw nie do osiągnięcia innymi metodami.

Co podajemy ?

Briskiet - mostek wołowy, sól, pieprz, przygotowywany przez 12-16 godzin w grillu przy temp. 130 st. I otrzymujemy piękne, smaczne, soczyste mięso o niepowtarzalnym smaku, rozpływające się w ustach. Sucha wołowina to nie u nas 🙂

Żeberka wieprzowe - nasz klasyk ! około 200 g z kością, porcje wykrajane z długiej kości, doprawione solą i pieprzem. We wszystkich kanajpach, pubach, restauracjach podawane są pod sosem BBQ my uważamy, że nasze nie potrzebują sosu. Sprawdź to sam 🙂. Czas przygotowania około 5 h.

Kiełbasa wołowa Jalapeno & cheddar - soczysta, lekko pikantna pięknie wyglądająca kiełbaska o niepowtarzalnym smaku wołowiny. Własnej produkcji 🙂.

Chicken lollipop - soczysty kurczakowy lizak w sosie barbecue z nutką sosu sos sriracha skąpanu w dębowym dymie.

Ziemniak z gzikiem - pyszny dodatek skrobiowy do potężnej porcji mięsa.

Colesław - chrupiąca, soczysta surówka z młodej kapusty, idealny dodatek warzywny do naszego przysmaku.

Ta zrzutka nie ma jeszcze opisu.

Ta zrzutka nie ma jeszcze opisu.

Lokalizacja

Pierwsza na świecie karta do przyjmowania wpłat. Karta Wpłatnicza.
Pierwsza na świecie karta do przyjmowania wpłat. Karta Wpłatnicza.
Dowiedz się więcej

Jeszcze nikt nie założył skarbonki na tej zrzutce. Twoja może być pierwsza!

Wpłaty

nikt jeszcze nie wpłacił, możesz być pierwszy!

Nikt jeszcze nie wpłacił, możesz być pierwszy!

Wpłać

Komentarze

 
2500 znaków
Zrzutka - Brak zdjęć

Nikt jeszcze nie dodał komentarza, możesz być pierwszy!