Nauka we francuskiej szkole kulinarnej LeNotre / Nauka we francuskiej szkole kulinarnej LeNotre
Nauka we francuskiej szkole kulinarnej LeNotre / Nauka we francuskiej szkole kulinarnej LeNotre
Nasi użytkownicy założyli 1 263 762 zrzutki i zebrali 1 453 755 706 zł
A ty na co dziś zbierasz?
Opis zrzutki
By trafić do jak najszerszego grona zainteresowanych odbiorców przestawiam sie Państwu w dwóch językach: angielskim i polskim
Zapraszam!
My name is Karolina Zaluski. I'm 18 y.o. and I love to cook. I am a student of high school in Warsaw, Poland. However, a few years ago, I realized how much I would like to pursue a passion! I decided
to act and go in the direction of dreams! I started the internship in one of the best patisserie "Batida" in Warsaw .
Working there really helped to raise awareness in the field of confectionery.
Through this practice I have gained a lot more than I thought, I can see it even after I added the pictures of what I do (For the family, sometimes to order :)) on my fanpage
I invite you
https://www.facebook.com/cookingbycaroline/?fref=ts
In 2016 I went on vacation for two weeks to practice for the French patisserie, where I witnessed and assisted in the creation works
of French patisserie! On the occasion of my "parler francais ''
it is now at a good level, because I was sentenced to communicate only in this language;) France is famous for its craftsmanship culinary art, there come some of the best chefs, which is why my dream would be science
has just there in the world culinary craft! Turning to the merits of the story, I would like to learn from the best! For this reason, I'm interested in two schools; Le Cordon Bleu and Lenôtre, which in this area are considered to be "tip top"! Unfortunately, the cost of such education
are very high, as can be seen when collected on this wonderful target amount ...
I am optimistic and I hope that it will be though to some extent collect the coins :) Feel free to ask any questions and contact me Karolina :)
///////////////////////////////////
Nazywam się Karolina Zaluska. Mam 18lat i kocham gotować. Jestem uczennicą liceum.
Jednak kilka lat temu zrozumiałam jak bardzo chciałabym realizować się w pasji! Postanowiłam działać i iść w stronę marzeń! Zaczełam od stażu w jednej zrenomowanych cukierni w Warszawie- Batidzie. Praca tam bardzo przyczyniła się do poszerzenia wiedzy w zakresie cukiernictwa. Dzięki tej praktyce zdobyłam o wiele więcej niż przypuszczałam, widzę to nawet po dodawanych przeze mnie zdjęciach tego co robię
(dla rodziny, czasem też na zamówienie:) ) na moim fanpage'u
zapraszam
https://www.facebook.com/cookingbycaroline/?fref=ts
Na ferie 2016 wyjechałam na dwutygodniowe praktyki do francuskiej cukierni, gdzie byłam świadkiem i współdziałałam przy tworzeniu dzieł francuskiego patisserie! Przy okazji moje "parler francais'' jest teraz na dobrym poziomie, bo byłam skazana na komunikację jedynie w tym języku ;)
Francja słynie z kunsztu kulinarnej sztuki, stamtąd wywodzą sie jedni z najlepszych kucharzy, dlatego właśnie moim marzeniem byłaby nauka własnie tam, w świecie kulinarengo rzemiosła!
Przechodząc do meritum całej historii, chciałabym uczyć się u najlepszych! Z tego powodu interesują mnie bardzo dwie szkoły ;
Le Cordon Bleu oraz LeNotre, które w tej dziedzinie uchodzą za "tip top"! Niestety koszta takiej edukacji są bardzo wysokie, co widać po zbieranej na ten cudny cel kwocie... Jendak jestem dobrej myśli i mam nadzieje, że uda się chociaż w jakimś stopniu zebrać te pieniążki:)
Zapraszam do zadawania pytań i kontaktu ze mną
Karolina:)

Ta zrzutka nie ma jeszcze opisu.
Stwórz swój własny link do promocji zrzutki i sprawdzaj ile osób odwiedziło i wsparło tę zrzutkę z twojego polecenia! Dowiedz się więcej.
Stwórz swój własny link do promocji zrzutki i sprawdzaj ile osób odwiedziło i wsparło tę zrzutkę z twojego polecenia! Dowiedz się więcej.