id: rdc6j9

Celebracja - e-book kulinarny o świętowaniu na co dzień

Celebracja - e-book kulinarny o świętowaniu na co dzień

Our users created 1 216 037 fundraisers and raised 1 317 871 021 zł

What will you fundraise for today?

Description

Nie będziemy dziś mówić o tym, jak ciężko jest w gastro i jak obecna sytuacja pokrzyżowała nam plany. Pokrzyżowała, a jak ciężko jest w gastro każdy doskonale wie. Ale z chaosu zawsze w końcu powstaje porządek, a z kiepskich sytuacji fantastyczne pomysły.

 

No i właśnie za taki pomysł uważamy stworzenie kulinarnego e-booka. O gotowaniu, celebrowaniu i świętowaniu nie tylko w święta. Projekt powstał w trzyosobowym składzie:

 

Sebastian Wilczek - odpowiedzialny za najpyszniejsze gotowanie na sesji zdjęciowej, ale przede wszystkim za wymyślenie dla Was świątecznego menu na nowo.

 

Aga Sochal - odpowiedzialna za zdjęcia wszystkiego, co tej zimy pojawi się na Waszych stołach. Żebyście wiedzieli, jak ponacinać karpia i jak wygląda puszysty jak sernik.

 

Agnieszka Matuszak - odpowiedzialna za spięcie całego projektu (a uwierzcie nam, to niby tylko e-book, a pracy przy tym tyle, co przy zastawieniu stołu dla całej rodziny), korektę tekstu i to, że to wszystko przybrało tak piękną formę.


Wiemy, że te święta będą inne, choć cały czas trzymamy kciuki za to, żeby każdy z nas miał szansę choć na chwilę usiąść przy stole ze swoimi najbliższymi. Niektórzy jednak spędzą ten czas w mniejszym niż zwykle gronie. Ale kto powiedział, że nie możemy celebrować również na pozór zwykłych, codziennych chwil?

W zupełnie innej rzeczywistości celebrowanie czasu z bliskimi staje się jeszcze ważniejsze. Niezapomniane chwile w gronie przyjaciół i rodziny bardziej nas do siebie zbliżają. Pomimo wielu trudności nawet codzienny, nieświąteczny czas może stać się wyjątkowy.

 

Po to właśnie powstał nasz e-book. Znajdziecie w nim przepisy z czterech kategorii: przystawki, zupy, dania główne, desery. Ale niech Was nie zmyli ta klasyka, bo przepisy Wilka to zimowy powiew świeżości. Śliwki duszone w miodzie z pierniczkami, rosół grzybowy z kaszą gryczaną i 17 innych przepisów czekają, aż założycie fartuchy! A najlepsze w tym wszystkim jest to, że każde z tych dań możecie zamknąć w słoiku lub pudełku i zawieźć swoim najbliższym. Bo dzielenie się jedzeniem to jedna z najpiękniejszych rzeczy na świecie.

 

Pewnie każdemu z Was pociekła już ślinka i chcecie wiedzieć, jak możecie zdobyć e-book. Otóż właśnie po to tu jesteśmy. Postanowiliśmy założyć tę zbiórkę po to, aby każdy wsparł nasze działania na tyle, ile może, a jednocześnie, żeby nasza ciężka praca trafiła na jak najwięcej świątecznych i nieświątecznych stołów.

 

A teraz zasady:

 

- Wpłacajcie tyle, ile chcecie :)

- Koniecznie podajcie przy wpłacie swojego maila , aby Sebastian mógł wysłać Wam plik PDF z e-bookiem..

- Piszcie nam miłe słowa w wiadomościach, udostępniajcie naszą zrzutkę swoim przyjaciołom, niech i oni ugotują coś pysznego.

- Trzymajcie się ciepło i jedzcie smacznie!

 

 

 

Dziękujemy Wam za każdą wpłatę, jeszcze będzie pięknie! 

 

PS Odwiedźcie nas na Instagramie:

 

Sebastian Wilczek: https://www.instagram.com/sebastian_wilczek/ 

 

Aga Sochal: https://www.instagram.com/_precle/

 

Agnieszka Matuszak: https://www.instagram.com/agnmatuszak/


Ogromne podziękowania należą się hurtowni warzyw i owoców BUKAT, która wsparła nas warzywami, owocami i całą masą innych produktów do przygotowania dań podczas sesji zdjęciowej.

There is no description yet.

There is no description yet.

The world's first Payment Card. Accept payments wherever you are.
The world's first Payment Card. Accept payments wherever you are.
Find out more

Donations 146

preloader

Comments 6

 
2500 characters