id: rdc6j9

Celebracja - e-book kulinarny o świętowaniu na co dzień

Celebracja - e-book kulinarny o świętowaniu na co dzień

Our users created 1 186 978 fundraisers and raised 1 247 857 115 zł

What will you fundraise for today?

Description

Nie będziemy dziś mówić o tym, jak ciężko jest w gastro i jak obecna sytuacja pokrzyżowała nam plany. Pokrzyżowała, a jak ciężko jest w gastro każdy doskonale wie. Ale z chaosu zawsze w końcu powstaje porządek, a z kiepskich sytuacji fantastyczne pomysły.

 

No i właśnie za taki pomysł uważamy stworzenie kulinarnego e-booka. O gotowaniu, celebrowaniu i świętowaniu nie tylko w święta. Projekt powstał w trzyosobowym składzie:

 

Sebastian Wilczek - odpowiedzialny za najpyszniejsze gotowanie na sesji zdjęciowej, ale przede wszystkim za wymyślenie dla Was świątecznego menu na nowo.

 

Aga Sochal - odpowiedzialna za zdjęcia wszystkiego, co tej zimy pojawi się na Waszych stołach. Żebyście wiedzieli, jak ponacinać karpia i jak wygląda puszysty jak sernik.

 

Agnieszka Matuszak - odpowiedzialna za spięcie całego projektu (a uwierzcie nam, to niby tylko e-book, a pracy przy tym tyle, co przy zastawieniu stołu dla całej rodziny), korektę tekstu i to, że to wszystko przybrało tak piękną formę.


Wiemy, że te święta będą inne, choć cały czas trzymamy kciuki za to, żeby każdy z nas miał szansę choć na chwilę usiąść przy stole ze swoimi najbliższymi. Niektórzy jednak spędzą ten czas w mniejszym niż zwykle gronie. Ale kto powiedział, że nie możemy celebrować również na pozór zwykłych, codziennych chwil?

W zupełnie innej rzeczywistości celebrowanie czasu z bliskimi staje się jeszcze ważniejsze. Niezapomniane chwile w gronie przyjaciół i rodziny bardziej nas do siebie zbliżają. Pomimo wielu trudności nawet codzienny, nieświąteczny czas może stać się wyjątkowy.

 

Po to właśnie powstał nasz e-book. Znajdziecie w nim przepisy z czterech kategorii: przystawki, zupy, dania główne, desery. Ale niech Was nie zmyli ta klasyka, bo przepisy Wilka to zimowy powiew świeżości. Śliwki duszone w miodzie z pierniczkami, rosół grzybowy z kaszą gryczaną i 17 innych przepisów czekają, aż założycie fartuchy! A najlepsze w tym wszystkim jest to, że każde z tych dań możecie zamknąć w słoiku lub pudełku i zawieźć swoim najbliższym. Bo dzielenie się jedzeniem to jedna z najpiękniejszych rzeczy na świecie.

 

Pewnie każdemu z Was pociekła już ślinka i chcecie wiedzieć, jak możecie zdobyć e-book. Otóż właśnie po to tu jesteśmy. Postanowiliśmy założyć tę zbiórkę po to, aby każdy wsparł nasze działania na tyle, ile może, a jednocześnie, żeby nasza ciężka praca trafiła na jak najwięcej świątecznych i nieświątecznych stołów.

 

A teraz zasady:

 

- Wpłacajcie tyle, ile chcecie :)

- Koniecznie podajcie przy wpłacie swojego maila , aby Sebastian mógł wysłać Wam plik PDF z e-bookiem..

- Piszcie nam miłe słowa w wiadomościach, udostępniajcie naszą zrzutkę swoim przyjaciołom, niech i oni ugotują coś pysznego.

- Trzymajcie się ciepło i jedzcie smacznie!

 

 

 

Dziękujemy Wam za każdą wpłatę, jeszcze będzie pięknie! 

 

PS Odwiedźcie nas na Instagramie:

 

Sebastian Wilczek: https://www.instagram.com/sebastian_wilczek/ 

 

Aga Sochal: https://www.instagram.com/_precle/

 

Agnieszka Matuszak: https://www.instagram.com/agnmatuszak/


Ogromne podziękowania należą się hurtowni warzyw i owoców BUKAT, która wsparła nas warzywami, owocami i całą masą innych produktów do przygotowania dań podczas sesji zdjęciowej.

There is no description yet.

There is no description yet.

The world's first Payment Card. Your mini-terminal.
The world's first Payment Card. Your mini-terminal.
Find out more

Donations 146

preloader

Comments 6

 
2500 characters