Wybierz ile chcesz wpłacić

  • Wirtualny chlebek

    Dla każdego wpłacającego 10 zł i więcej przygotowałam wirtualny polski chleb wiejski. Pachnący, z chrupiącą skórką, jeszcze cieplutki! Częstujcie się :-)


    rozwiń
  • Chleb żytni razowy

    Dla pierwszych 6 osób wpłacających 100,00 i więcej upiekę chlebek żytni razowy. I jak to z żytnimi chlebami bywa jest to pieczywo najdłużej utrzymujące świeżość. Mąka żytnia słynie z tego, że dobrze absorbuje wilgoć, dzięki czemu chleb ten z czasem wręcz zyskuje na smaku. I zapewniam, ten chlebek nie ma nic wspólnego z kwaśnymi chlebami żytnimi, jakie można kupić w pierwszym lepszym supermarkecie.


    Contribute 100 zloty or more 

    Rye bread

    For the first 6 people contributing 100 zloty ore more I will bake rye bread. And as it is typical for those breads, they stay fresh for the longest periods of time. Rye flour absorbs moisture very well and time makes it even more tasty. And I guarantee this bread has nothing in common with breads you can get in an average supermarket.

    rozwiń
    Chleb żytni razowy
  • Chleb pszenny Vermont Sourdough

    Dla pierwszych 6 osób wpłacających 200,00 zł i więcej mogę zaproponować pszenny chleb z niewielkim dodatkiem mąki żytniej razowej. Vermont Sourdough. Pszenny klasyk. Jego wyrastanie przeprowadzam w wiklinowym koszyku, dzięki czemu nabiera rustykalnego charakteru. Zero drożdży. 100% satysfakcji ze smaku. I choć to chleb pszenny to starzeje się powoli i z godnością. Nie kruszeje, a spieczona skórka jeszcze przez kilka dni chroni wilgotne wnętrze przed wysychaniem. Mmm…


    Contribute 200 zloty or more 

    Wheat bread Vermont Sourdough

    For the first 6 people contributing 200 zloty ore more I will bake wheat bread Vermont Sourdough. Wheat classic. It grows in wicker basket hence it has a rustic character. Nil yeast. 100% satisfaction of its taste. It grows old slowly and with dignity. Doesn’t crumble and its crispy skin protects moist body for couple of days.

    rozwiń
    Chleb pszenny Vermont Sourdough
  • Chleb żytni z dynią i czarnuszką

    Dla pierwszych 6 osób wpłacających 300,00 zł i więcej mogę obiecać chlebek żytni z dynią i czarnuszką. Od momentu nastawienia pierwszego zaczynu do wyjęcia gorącego chleba z pieca mija blisko 30 h. Kilka etapów wyrastania, namaczanie pestek dyni i ziaren czarnuszki, cierpliwe wyczekiwanie, kiedy w końcowym etapie ciasto zapełni brzegi formy… Ten chleb wymaga czasu, cierpliwości i szczególnej uwagi. 


    Contribute 300 zloty or more  

    Rye bread with pumpkin and nigella seeds

    For the first 6 people contributing 300 zloty ore more I will bake rye bread with pumpkin and nigella seeds. The whole process of making this bread from the very start takes almost 30 hours. Few stages of growth, soaking seeds, patient waiting for final growth that fills the baking form. This bread requires time, patience, and special care.

    rozwiń
    Chleb żytni z dynią i czarnuszką
  • Chleb pszenny z suszonymi figami, orzechami i anyżem

    Dla pierwszych 6 osób wpłacających 400,00 zł i więcej proponuję chleb z suszonymi figami, orzechami laskowymi oraz anyżem. Jest to malutki chlebek pszenny z niewielkim dodatkiem mąki żytniej razowej. Połączenie smaku suszonych fig, orzechów laskowych oraz anyżu jest dla mnie nadzwyczaj trafionym pomysłem, a najlepiej ponoć smakuje z twardym serem dojrzewającym i lampką czerwonego wina. Koniecznie przy świetle świec. 


    Contibute 400 zloty or more  

    Wheat bread with dried figs, hazelnuts, and anise

    For the first 6 people contributing 400 zloty ore more I will bake wheat bread with dried figs, nuts and anise. This is a small wheat bread with just a slight bit of rye flour. Combining the taste of dried figs, hazelnuts and anise seems like an extremely good idea to me. The tastiest it is while eaten with a hard ripening cheese and a glass of red wine. Candlelight is required. 

    rozwiń
    Chleb pszenny z suszonymi figami, orzechami i anyżem
  • Chleb pszenny na zaczynie jabłkowym

    Dla pierwszych 6 osób wpłacających 500 zł i więcej upiekę chleb, który darzę szczególną miłością. Jest to chleb pszenny na zaczynie jabłkowym. Jabłka, z których wyciskam sok, znam od małego – rosną na jabłonkach obok naszego domu. W sezonie zimowym, gdy zapasy świeżych owoców się kończą, do wypieku wykorzystuję sok wyciskany i pasteryzowany w słoikach. Chleby te są najdziksze ze wszystkich chlebów, jakie wypiekam – mają temperament, są nieobliczalne, nigdy nie wiem, czy urosną wysokie, jakiego kształtu nabiorą, w którym miejscu pęknie skórka podczas wypieku. Ich smak za to jest delikatny, zapach owocowy, a świeże są jeszcze kilka dni po wypieku. Są to chleby, które najchętniej dekoruję motywem roślinnym, dzięki czemu nabierają typowego dla nich charakteru.


    Contribute 500 zloty or more

    Wheat bread made on apple leaven

    For the first 6 people contributing 500 zloty ore more I will bake wheat bread which has a special place in my heart. It is a wheat bread on apple leaven. The apples I make leaven from I know since I was a child – they grow on apple trees next to my home.

    In wintertime when fresh fruit is no more, I use self-made, pasteurized juice from a jar. Those are the wildest breads I know and make – they have a temper, are unpredictable and I never know whether they grow tall what shape will they take and  where the skin will decide to crack during baking. Their taste is delicate, smell fruity, and they remain fresh even for a few days. Those breads I like decorating with plant motives what only underlines their wild nature.

    rozwiń
    Chleb pszenny na zaczynie jabłkowym
  • Brak
Zobacz inne nagrody Pokaż mniej nagrod

Koszt obsługi transakcji

Zrzutki organizowane są za darmo - nie pobieramy żadnych opłat od organizatorów zrzutek ani wpłacających. Pomóż nam pokryć m. in. prowizję operatora płatności, by zawsze tak było!

%

Podsumowanie

Wiadomość do organizatora (opcjonalnie)
Nagroda
-
Suma kosztów
Organizator otrzyma
70 zł
Koszt obsługi transakcji
0 zł

Łączna wpłata
-
Wsparcie cykliczne
Co miesiąc

Zlecenie realizacji płatności: Zlecenie wykonuje PayU SA; czytaj więcej Dane odbiorcy, tytuł oraz kwota płatności dostarczane są PayU SA przez odbiorcę; Zlecenie jest przekazywane do realizacji po otrzymaniu przez PayU SA Państwa wpłaty. Płatność udostępniana jest odbiorcy w ciągu 1 godziny, nie później niż do końca następnego dnia roboczego; PayU SA nie pobiera opłaty od wpłacających.
Płacąc akceptujesz Zasady płatności PayU .

Administratorem Twoich danych osobowych jest PayU S.A. z siedzibą w Poznaniu (60-166), przy ul. Grunwaldzkiej 182. czytaj więcej Twoje dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji transakcji płatniczej, powiadamiania Cię o statusie realizacji Twojej płatności, rozpatrywania reklamacji, a także w celu wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na PayU.
Odbiorcami Twoich danych osobowych mogą być podmioty współpracujące z PayU w procesie realizacji płatności. W zależności od wybranej przez Ciebie metody płatności mogą to być: banki, instytucje płatnicze, instytucje pożyczkowe, organizacje kart płatniczych, schematy płatnicze), ponadto podmioty wspierające działalność PayU tj. dostawcy infrastruktury IT, dostawcy narzędzi do analizy ryzyka płatności a także podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Twoje dane mogą zostać udostępnione akceptantom celem poinformowania ich o statusie realizacji płatności. Przysługuje Tobie prawo dostępu do danych, a także do ich sprostowania, ograniczenia ich przetwarzania, zgłoszenia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji w tym profilowania oraz do przenoszenia i usunięcia danych. Podanie danych jest dobrowolne jednak niezbędne do realizacji płatności, a brak podania danych może skutkować odrzuceniem płatności. Więcej informacji o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych przez PayU znajdziesz w Polityce Prywatności .

Zrzutka.pl sp. z o.o. przetwarza dane osobowe w celu czytaj więcej .in. marketingu własnych produktów i usług oraz w celu zapewnienia osobom wspierającym i organizującym zrzutki bezpiecznego korzystania ze strony zrzutka.pl oraz zapobiegania oszustwom. Dokładniejsze informacje o kategoriach, celach i sposobach przetwarzania danych osobowych przez zrzutka.pl sp. z o.o. przysługujących Ci prawach oraz ich realizacji, możesz znaleźć tutaj: kliknij

exclamation-triangle Created with Sketch.
Ze względu na dyrektywę PSD2 w następnym kroku prawdopodobnie będzie konieczne dodatkowe uwierzytelnienie na stronie banku. W przypadku problemów - wybierz inną metodę płatności lub dowiedz się więcej - tutaj.