Na szkolenie "Menadżer restauracji" z Przemysławem Pasikowskim
Na szkolenie "Menadżer restauracji" z Przemysławem Pasikowskim
Nasi użytkownicy założyli 1 260 764 zrzutki i zebrali 1 446 513 096 zł
A ty na co dziś zbierasz?
Opis zrzutki
Drodzy przyjaciele, znajomi, współpracownicy, rodzino oraz przypadkowi obserwujący!
Długo się zbierałam z założeniem tej zbiórki i w końcu postanowiłam spróbować. W końcu internauci już wielokrotnie udowodnili, że potrafią wesprzeć przeróżne marzenia.
Zacznę od tego, że moja praca jest dla mnie pasją. W wolnych chwilach uwielbiam myśleć o pracy, o jej organizacji, doskonaleniu i nieustannym usprawnianiu.
Jakiś czas temu natrafiłam na post sponsorowany Ashanti - międzynarodowej szkoły sztuki kulinarnej w Łodzi. Najchętniej wzięłabym udział we wszystkich organizowanych przez nich szkoleniach, ale niestety gdy zobaczyłam ceny 2-dniowych szkoleń, musiałam zapisy na wymarzone kursy odłożyć w czasie.
Chociaż, myśl o założeniu tej zbiórki wracała do mnie co jakiś czas, ostatecznie decyzję podjęłam gdy zobaczyłam ofertę szkolenia "Menadżer restauracji" z Przemysłem Pasikowskim.
Czemu w pierwszej kolejności menadżer, a nie typowo kuchnia?
Odnoszę wrażenie, że czasy kiedy produkt sam w sobie bronił się jakością, skończyły się gdzieś w 1 lub drugim lockdownie i nie ma co liczyć, że jeszcze do nas wróci, przynajmniej nie prędko. Im szybciej zaadaptujemy do zmian, tym lepiej.
Myślę, też że nie da się do końca dobrze sterować kuchnią, zarządzać ludzką pracą i nieustannie dbać o jakość produktów, nie posiadając wiedzy, z zagadnień, o których będzie mówił Pasikowski
Przemysław Pasikowski - absolwent Francuskiej Szkoły CFA Louis Prioux oraz poznańskiej WSGiH. Współzałożyciel Firmy Gastro Staff, obsługującej najważniejsze wydarzenia kulinarne w Polsce, miedzy innymi: Transatlantyk oraz Galę Gault & Millau. Swoją świadomość gastronomiczną kształtował we francuskich i polskich hotelach a umiejętności managerskie zdobywał podczas kierowania gastronomią w hotelach o standardzie 4 i 5*.
Program szkolenia:
- Manager / Kierownik kim tak naprawdę jest i czym się zajmuje.
- B2C i B2B - specyfika relacji
- Zabezpieczenie ilościowe personelu, tworzenie grafików pracy, rozliczenia finansowe
- Rozwiązywania sytuacji kryzysowych
- Lider czy Boss
- Budowanie zespołu
- Komunikacja z personelem i trudne rozmowy, konflikty
- Mechanizm budowania autorytetu
- Rekrutacja pracowników i polityka wynagrodzeń, delegowanie zadań, motywacja
- Manual czyli jak wyszkolić sobie nowego pracownika
- Check lista czy jest potrzebna
- Jak nie gubić pieniędzy w restauracji
- Formy zatrudnienia. Umowa zlecenie, a umowa o pracę
- Zezwolenia na sprzedaż alkoholu, koncesja
- Macierz BCG oraz Analiza SWOT niezbędne narzędzia w podejmowaniu decyzji
- Szkolenia wewnętrzne, jak je robić żeby przyniosły efekt
- Agenda, Funkcja czyli jak zaplanować przyjecie, event, galę
- Kim dla was jest kelner
- Jak powinien wyglądać serwis, na co zwracać uwagę
- Rezerwacje niby proste a jednak...
- Sugestywna sprzedaż - jak podnieść sprzedaż w restauracji
- Trendy w gastronomii
- Zezwolenia na sprzedaż alkoholu, koncesja
- Sanepid co warto wiedzieć
Z góry bardzo dziękuję za wpłaty!
Co mogę dać Wam, jako darczyńcom?
Mój pomysł jest taki, że po szkoleniu przygotuje webinar, na którym odpowiem
I najciekawszych rzeczach, których się nauczyłam. Do udziału w webinarze zaproszę wszystkie chętne osoby, które wsparły moją zbiórkę kwotą większą niż 50zł.
W podziękowaniu za wieksze wplaty mogę tez zaprosić na warsztaty kręcenia sushi lub Kimbab ( skierowane raczej do amatorów, niż zawodowców), zanimować warsztaty robienia pizzy dla dzieci, ugotować jakieś fajne rzeczy na wybraną przez was okazję, albo dokręcić dredy.

Ta zrzutka nie ma jeszcze opisu.
Stwórz swój własny link do promocji zrzutki i sprawdzaj ile osób odwiedziło i wsparło tę zrzutkę z twojego polecenia! Dowiedz się więcej.
Stwórz swój własny link do promocji zrzutki i sprawdzaj ile osób odwiedziło i wsparło tę zrzutkę z twojego polecenia! Dowiedz się więcej.
Lokalizacja
Oferty/licytacje 3
Kupuj, Wspieraj.
Kupuj, Wspieraj. Czytaj więcej
Organizatora:
50 zł
250 zł
300 zł