Pomoc

Tak, zrzutka może zostać wyłączona przez organizatora w każdej chwili.
Zrzutkę można wyłączyć poprzez wejście w zakładkę "Moje zrzutki". Przy wybranej zrzutce wciśnij przycisk "Więcej", widoczny w prawym górnym rogu kafelka z daną zrzutką. Z rozwijanego menu wybierz opcję "Wyłącz" lub "Usuń".


Wyłączona zrzutka będzie nadal widoczna dla odwiedzających, ale wpłaty na nią nie będą już możliwe. Wyłączoną zrzutkę można ponownie aktywować w dowolnym momencie. Usunięcie zrzutki spowoduje, że odwiedzający nie będzie mógł zobaczyć jej treści. Usuniętej zrzutki nie można ponownie włączyć.